Begeleiding werkervaringsprojecten horeca


Programma


10 Brusselse werkervaringsprojecten horeca werken samen voor een professionele en arbeidsmarktgerichte begeleiding van hun werknemers in art. 60, DSP-statuut en doelgroepgeco. Maïzenne is de naam van het project. JES verzorgt de uitstroombegeleiding van de doelgroepmedewerkers en Tracé Brussel ondersteunt het project.

Maizenne werkt op verschillende domeinen:



Instroom

Evaluatie en begeleiding

Relevante werkervaring

Opleiding

Taalbeleid

Begeleiding naar een vaste job


De partners


De 10 leden van het samenwerkingsverband horeca: Atelier Groot Eiland, Cosmos-Excelsior vzw, De Welvaartkapoen, EAT, JES stadslabo, Lokaal Dienstencentrum Chambéry, Lokaal Dienstencentrum De Harmonie, Recyclart, Foyer Leger des Heils en de Pianofabriek.
In samenwerking met Tracé Brussel.

Interessante links


Linken naar andere interessante horeca-initiatieven en methodieken:
Een tweetalig interactief spel over de basisprincipes van de HACCP:
www.vliegindesoep.be
www.mouchedanslepotage.be

Voorwaarden


Dit project is een samenwerkingsverband van de Nederlandstalige werkervaringsprojecten horeca in Brussel.

Interesse?


Contact:
Evy Vandevannet of Katrien Mostmans op 02/411 68 83 of via e-mail op evy.vandevannet@jes.be of katrien.mostmans@jes.be.


terug