nederlands english français
Welkom Verblijfcentrum Activiteitencentrum Contact FAQ

Reisplan
Met het openbaar vervoer


Neem vanuit Centraal Station de metro, lijn 1 richting Weststation of lijn 5 richting Erasmus. Twee haltes verder afstappen in “Graaf van Vlaanderen” en neem de uitgang Kanaal. Eens boven gekomen draai je links af met het kanaal. Ga de tweede links de Koolmijngraversstraat in. De tweede rechts is de Werkhuizenstraat.

De metrostations Yzer en Ribaucourt, op lijnen 2 en 6 liggen ook in de buurt.

Meer info via www.mivb.be

Met de auto of bus


Neem de Brusselse ring.

-Vanuit westelijke richting neem je de afrit Koekelberg. Volg de Keizer Karellaan tot aan de basiliek. Neem de tunnel onder de Leopold II-laan richting centrum. Neem de uitrit Sainctelette.

-Vanuit noord- en oostelijke richtingen neem je de afrit A12 richting Strombeek-Bever, Laken. Vervolg de Jules Van Praetlaan, de Vilvoordse Steenweg en de Havenlaan. Steek de Sainctelettesquare over en vervolg A of B:

(A) Voor bussen en autocars: Neem rechts de straat die naast het kanaal loopt , de Koolmijnenkaai. Als je goed zit rij je langs de AVA-winkel. Aan de verkeerslichten neem je de eerste rechts met korte bocht. Deze Groene Hondstraat loopt uit in de Beekstraat. De eerste rechts in de Beekstraat is de Werkhuizenstraat.

Ter hoogte van de Groene Hondstraat en de Beekstraat kan er gestopt worden om te lossen en te laden.

(B) Met de wagen: Na de verkeerslichten van de Sainctelette draai je onmiddellijk rechts af met korte bocht langs het standbeeldje van de Vaartkapoen, de Adolphe Lavallée straat. Na 50 meter, links afslaan in de Werkhuizenstraat en rij door tot bijna op het einde, JES, grote poort.

Lossen en laden mag op de koer. Sint-Jans-Molenbeek is betalend parkeren!

De Waterman Verblijf- en Activiteitencentrum voor Jongerengroepen in Brussel