nederlands english français
Welkom Verblijfcentrum Activiteitencentrum Contact FAQ

Reservatievoorwaarden


De Waterman is een centrum dat zich richt op groepen. Kamers worden minimaal per 2 verhuurd

Reservatietermijnen


Verblijf- en activiteitencentrum de Waterman is een jeugdeverblijfcentrum en hanteert een voorboekingsrecht voor jeugdwerkverenigingen.

Erkende jeugdwerkverenigingen hebben een voorboekingsrecht van 6 maanden. Zij kunnen vanaf 1 mei van het jaar X boeken voor het jaar X+3, andere groepen kunnen pas boeken vanaf 1 november van het jaar X voor de periode X+3.

Een reservatie wordt pas definitief na de betaling van het voorschotfactuur.

Annulatievoorwaarden


Annulering van de volledige of gedeeltelijke reservering is kosteloos mogelijk tot negen maanden voor de aanvang van het verblijf, anders worden volgende kosten aangerekend:

Bij annulatie, tussen 9 en 3 maanden voor het verblijf, wordt het voorschot ingehouden.

Bij annulatie, tussen 3 en 2 maanden voor het verblijf, wordt 50% van het totaal aantal geannuleerde kamers betaald.

Bij annulatie, tussen 2 maanden en 3 weken voor het verblijf, wordt 80 % van het aantal geannuleerde kamers betaald + 40 % van de maaltijdprijs

Bij annulatie minder dan 3 weken voor het verblijf, wordt de volledige overnachtingsprijs betaald (ongeacht het aantal kamers die worden opgezegd) + 80% van de maaltijdprijs

DEZE ANNULATIEVOORWAARDEN GELDEN DUS NIET ALLEEN VOOR EEN VOLLEDIG VERBLIJF MAAR EVENEENS VOOR KAMERS DIE WORDEN AFGEZEGD.

Promoties


Groepen die in de loop van één kalenderjaar 12 nachten of meer verblijven met een bezetting van minimaal 6 kamers, hebben recht op een extra korting van 10 % op de totaalprijs van kamers, keuken en zalen. Opgepast de 12 nachten moeten geboekt worden in verblijfsperioden van minimaal 3 opeenvolgende nachten (bijvb: 4 X 3 nachten, 3 X 4 nachten of 2 X 6 nachten). Deze korting wordt berekend op de laatste verblijfperiode.
De Waterman Verblijf- en Activiteitencentrum voor Jongerengroepen in Brussel